Trainingen & masterclasses

Wij bieden trainingen en masterclasses waarmee je je als corporatiemedewerker verder kunt ontwikkelen en die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met onze jarenlange ervaring in de corporatiebranche, zijn wij goed op de hoogte van de actualiteiten en toekomstige ontwikkelingen. Onze trainingen en masterclasses passen wij hier ook op aan. Daarnaast kunnen wij onze trainingen en masterclasses in overleg toespitsen op jullie specifieke situatie. 

LEAN trainingen
Wij ondersteunen corporaties bij het continu verbeteren door middel van LEAN. Onder leiding van een LEAN expert en met de inzet van uw LEAN  ambassadeurs, begeleiden wij uw organisatie bij de ontwikkeling van en implementatie naar de gewenste situatie. Het programma is geïnitieerd vanuit de 5 LEAN lenzen en heeft als doelstelling het creëren van een cultuur van continu verbeteren. Training en coaching is noodzakelijk om uw organisatie zelfstandig continu te kunnen verbeteren.

Informatievoorziening & ICT 
Je kan er niet meer omheen: digitalisering. ICT-toepassingen ontwikkelen zich in een razend tempo en wet- en regelgeving zijn geregeld aan verandering onderhevig. Het is dan ook de kunst om bij te blijven maar ook om jezlf te blijven ontwikkelen op ICT-gebied. Wij bieden hiertoe de volgende kennissessie en masterclasses aan:

Management
Agile methodes worden steeds vaker toegepast. Scrum is één van de meest gebruikte Agile methodes waarvan de fundamenten liggen in het zogenaamde ‘empirisch denken’. Het grote voordeel van de Scrum aanpak is de mogelijkheid snel in te kunnen spelen op veranderingen. ICT is voortdurend aan verandering onderhevig. De Scrum aanpak wordt hier dan ook vaak toegepast. Maar er komt meer kijken bij verandering. Hoe krijgt u bijvoorbeeld uw medewerkers mee in veranderingen? Wij bieden diverse Agile trainingen maar ook andere trainingen die belangrijk zijn bij de soms vele veranderingen waaraan corporaties onderhevig zijn. 

Communicatie & persoonlijke ontwikkeling
Werk je veel samen of stuur je een team aan? Belangrijk is dan dat je jezelf kunt verplaatsen in een ander, leert luisteren en waarnemen en je boodschap met tact brengt. Hierdoor ga je echt met elkaar in gesprek. Organiseer jij je eigen werk op zo’n manier dat jouw doelen binnen de gestelde tijd, met de aanwezige middelen en zonder anderen te veel te belemmeren gerealiseerd worden? Om jouw effectiviteit op een prettige manier te vergroten, bieden wij je de volgende trainingen:

Digitale vaardigheden
Digitalisering vergt een nieuwe manier van werken en zorgt voor verandering. Het is dan ook van groot belang om jouw corporatie en vooral de medewerkers aan te laten sluiten op deze verandering. Wij ondersteunen je daarbij middels de volgende trainingen:

Alle trainingen en masterclasses kunnen incompany en indien gewenst op maat worden verzorgd.  

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling. Dat betekent dat al onze trainingen en masterclasses zijn vrijgesteld van BTW inzake beroepsonderwijs.

Meer weten? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag! CRKBO_instelling