5 redenen om een demonstratie van iBabs aan te vragen

Dat HC&H Connect een samenwerking heeft met iBabs wist je misschien al. Wist je ook waarom wij fan zijn? Papierloos werken bespaart een hoop papier en inkt en niet minder belangrijk: het is een stuk milieubewuster.

Eigenlijk is dat natuurlijk reden nummer één. Wij hebben nog 5 redenen waarom je iBabs zou moeten zien:

 1. Met iBabs plan je simpel plannen je vergadering in
  iBabs biedt een overzichtelijke en geautomatiseerde agenda die naadloos aansluit bij het agendaprogramma van jouw huidige mailsysteem (zoals MS Outlook, Lotus of iCal). Vergaderingen die altijd op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip plaatsvinden, hoeven maar één keer te worden ingevoerd. Je kunt de gegevens opnieuw gebruiken.
 1. Met iBabs kun je je eenvoudig en efficiënt voorbereiden
  De stapel papieren die je normaal gesproken door moet spitten, maakt plaats voor je tablet of computer. Alles wat je nodig hebt om de vergadering voor te bereiden, kun je bij het juiste agendapunt plaatsen. Je kunt hier zelf documenten en aantekeningen aan toevoegen, die je weer met collega’s kunt delen. Met iBabs werk je dus veel efficiënter: een vergadering voorbereiden kan op elk moment en waar je maar bent.
 2. Met iBabs kun je efficiënt vergaderen
  Met iBabs wordt de samenwerking met collega's vergemakkelijkt. Wanneer je iBabs opent zie je direct de betreffende agendapunten en bijbehorende documenten. Zo hebben de betrokken personen altijd de juiste versies bij de hand, waardoor de vergadering puur over de inhoud zal gaan. Bovendien kunnen vooraf of tijdens het vergaderen actiepunten op naam worden gezet en besluiten worden geregistreerd. Wanneer je de deur achter je dichttrekt, hoeft er niets meer uitgewerkt te worden. De gemaakte afspraken en besluiten zijn altijd weer terug te lezen.
 3. Je documenten zijn altijd veilig
  iBabs draait vanuit een beveiligd datacenter. Deze SaaS-oplossing betekent een minimale belasting voor jouw IT-afdeling.
 4. iBabs is beschikbaar voor elk platform
  iBabs is op dit moment beschikbaar voor alle apparaten en voor tablets heeft iBabs apps voor Android, iOS (iPad) en Windows. Een uitrol naar nieuwe besturingssystemen kunnen snel gerealiseerd  worden en daarmee wordt gegarandeerd dat iBabs ook in de toekomst een platform onafhankelijke oplossing voor papierloos vergaderen blijft.

We kunnen nog wel even doorgaan. Kortom, iBabs kan jouw RvC, RvB en MT vergaderingen bijna volledig faciliteren. Deelnemers hoeven zich enkel voor te bereiden en aanwezig te zijn!

iBabs

HC&H Connect helpt bij de uitrol van iBabs en bij het trainen van zowel de beheerders als de gebruikers. Ook bieden wij een opfriscursus aan. Dit is wel zo handig, want de functionaliteiten van iBabs blijven door middel van updates bij de tijd.

Waar wacht je nog op? We maken je graag net zo enthousiast voor iBabs dat als wij zijn. Nodig je ons uit voor een (geheel vrijblijvende) demonstratie? Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.

Natuurlijk kun je ons ook bellen via 078-6810804 of e-mailen via connect@hcenh.nl.

Natuurlijk wil ik een demonstratie van iBabs