Coronavirus

Het coronavirus heeft Nederland in zijn grip. Hieronder lees je meer over wat dit betekent voor onze dienstverlening. Daarnaast delen we graag onze tips!

HC&H volgt de berichtgeving rondom COVID-19, oftewel het coronavirus, op de voet via de site van het RIVM en de Rijksoverheid.  Wij hebben onze collega’s verzocht:

  • Zichzelf op de hoogte te stellen van de meest recente richtlijnen en maatregelen, en
  • In overleg te blijven met onze opdrachtgevers. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van de corporatie en de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Ons algemeen nummer blijft bereikbaar. Ook onze collega’s zijn bereikbaar via de mobiele telefoon, e-mail, MS Teams en andere kanalen.

Op de site van HC&H Consultants worden nieuwsberichten en blogs geplaatst. Onze Coronavirus-pagina vind je hier. De onderstaande links verwijzen dan ook naar de site van HC&H Consultants.

Logo-Alleen-Samen-RGB_png

Nieuws

  • Op 11 februari organiseren wij een online informatiesessie over de Vakopleiding Functioneel Beheer. Voor deelname registreer je je hier.
  • De meeste afspraken, trainingen en opleidingen vinden momenteel online plaats.
  • Houd onze website in de gaten: wij nemen deel aan- en organiseren online evenementen om onze kennis te delen!

Blogs

Volg je ons al op LinkedIn? Ook hier delen onze Consultants hun ervaringen ‘on the job‘.

Heb je vragen over onze dienstverlening of onze bereikbaarheid? Neem dan contact op met jouw contactpersoon of via 078-681 0804 en e-mail.