‘Fijn om eens rustig bijgepraat te worden over alle mogelijkheden van iBabs’

HC&H Connect verzorgde eind december een opfristraining iBabs bij woningcorporatie Centrada in Lelystad. iBabs helpt bij het efficiënt opstellen en publiceren van agenda’s, het maken van aantekeningen en bij het notuleren.

iBabs3

De opfriscursus geeft opvolging aan onze opleiding Papierloos Vergaderen. Er zijn in het afgelopen jaar namelijk handige functionaliteiten toegevoegd, zoals het direct vanuit de agenda maken van notulen of het rechtsgeldig ondertekenen van documenten met behulp van ValidSign.

‘Wat prettig is aan de opfriscursus, is dat er naast de theorie van de nieuwe functionaliteiten tijd is om zelf te oefenen, hoewel we merkten dat per gebruiker die behoefte kan variëren en daarop wordt goed ingespeeld door Gerben, die de training verzorgde. De training helpt ons om nog efficiënter te werken,' aldus één van de deelnemers.

De training volgt de eigen, goed opgebouwde structuur en geeft tegelijkertijd alle ruimte om ook zelf vragen te stellen. Het is knap dat je in een relatief korte training dit samen kunt brengen en iBabs aspecten ontwikkelt die direct aansluiten op de wensen van de gebruiker voordat je zelf wist dat je die wensen had.
-

Mara Steenhuisen, Centrada

Wil je je ook verdiepen in de nieuwe functionaliteiten van iBabs? Voor meer informatie bel je met 078-6810804 of e-mail connect@hcenh.nl.