Fit4RealEstate is live bij Aham Vastgoed

In 2019 koos Aham Vastgoed na een intensief selectietraject voor vervanging van het ERP-systeem. Hierbij kozen zij voor de Fit4RealEstate-oplossing van Ctac. Fit4RealEstate biedt een Cloud-oplossing, gebaseerd op best practice waardoor het systeem ook heel geschikt is voor een kleinere vastgoedonderneming met 2.500 verhuureenheden, zoals Aham Vastgoed.

aham-500x350

Aham Vastgoed, legde vorig jaar uit: “Wij zijn een compacte organisatie en hebben geen eigen IT-afdeling. Voor ons was het daarom essentieel samen te werken met een partner die ons volledig ontzorgt. Ctac heeft in de vastgoedmarkt de kennis opgebouwd, die daarvoor nodig is. Fit4RealEstate biedt ons daarnaast volledige grip op toeleveranciers en kosten, waardoor wij onze regisseursfunctie kunnen intensiveren. Nog een belangrijk pluspunt van de oplossing is, dat we hiermee bij het toekennen van werkopdrachten de risicobeheersing vergroten.” Daarnaast wil Aham Vastgoed met het gebruik van Fit4RealEstate haar bedrijfsprocessen verbeteren om zo verdere groei te ondersteunen en de klanttevredenheid te verhogen.

Implementatie Fit4RealEstate
Er is anderhalf jaar (online en offline) hard gewerkt om een vertaling te maken van de processen naar het nieuwe systeem. Jan Kock, consultant bij HC&H Consultants, heeft gezorgd voor ondersteuning bij de conversie naar Fit4RealEstate en Faridda Elgershuizen-Saidi heeft namens HC&H Connect het projectmanagement verzorgd.

De maatregelen rondom COVID-19 maakten de implementatie tot een uitdaging. Er is goed nagedacht hoe de acceptatietesten, de opleidingen en de nazorg online verzorgd konden en kunnen worden. En met een mooi resultaat, want op maandag 2 november 2020 is Aham Vastgoed succesvol live gegaan! Dit is gevierd met een heerlijk ontbijtje en Bossche bollen van Ctac.

De eerste reacties zijn positief:

"Het klantinteractiesysteem zorgt voor goede bundeling van alle klantzaken."

"De overgang naar Office365 heeft voor grote efficiencyslag gezorgd."

Wil je meer weten?
Is jouw informatiesysteem toe aan vervanging? Wij kunnen jou ondersteunen in het selectie- en implementatieproces! Neem contact op via 078-6810804 of e-mail connect@hcenh.nl voor meer informatie.