Functioneel beheer in de praktijk – Staedion

Zo snel kan het gaan!

Dat het zomaar heel snel kan gaan, blijkt wel uit het Functioneel Beheer vraagstuk van Staedion. Op woensdag dienden zij een aanvraag in voor de inhuur van een Functioneel Beheerder. Op vrijdag stuurden wij Vera, onze kersverse collega, op haar eerste dag naar Staedion voor een intakegesprek. Het resultaat is dat Vera na amper een week aan de slag kon!

Omdat er door HC&H Connect direct geschakeld kon worden, kon Staedion snel profiteren van Vera en werd het openstaande werk vrijwel meteen opgepakt. Met de jarenlange ervaring die Vera en onze andere Functioneel Beheerders met zich meebrengen, kan ervoor worden gezorgd dat de druk verlicht wordt en de klant – in dit geval Staedion – gelijk geholpen is.

Dennis van Gaal, Staedion, zegt over de samenwerking met HC&H en Vera: “Wie kent niet het motto: ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’? Met de inhuur van Vera van Dorp als Functioneel Beheerder moeten we dit motto eigenlijk aanpassen. Op haar eerste werkdag voor HC&H Connect kwam Vera bij ons op gesprek en op haar tweede werkdag ging Vera al vol enthousiasme en energie voor Staedion aan de slag. Met haar 10 jaar aan ervaring als Functioneel Beheerder (en 35 jaar ervaring in de sector) kon Vera direct een aantal meldingen binnen het project oppakken en daarmee het verschil maken voor een groot aantal gebruikers binnen Staedion. Vanaf nu wordt het motto dus: ‘Samen ga je sneller, samen kom je verder’.”

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van Functioneel Beheer, bel dan 078 681 08 04 of e-mail connect@hcenh.nl.