Nieuw! Bewustwordings- en hackerstraining, exclusief voor de corporatiesector

Nieuw bij HC&H Connect: de bewustwordings- en hackerstraining, exclusief voor de corporatiesector

Altijd al eens willen weten hoe een hacker denkt? En hoe een hacker te werk zou gaan om jouw omgeving aan te vallen en over te nemen? We weten dat hackers zich gedragen zich als digitale inbrekers en beschikken over specifieke kennis en kunde, maar hoe vertaalt dat zich in de werkelijkheid?

Informatiebeveiliging en privacy is een hot topic. Via de media bereiken ons bijna dagelijks berichten waaruit blijkt dat organisaties steeds meer moeite hebben om de beveiliging op IT-gebied goed in te richten, te onderhouden en mee te blijven gaan met de actuele ontwikkelingen en bedreigingen op dit gebied. Ook zijn medewerkers in de praktijk onvoldoende bewust bezig met de AVG en de informatiebeveiliging.

Artikel Hackerstraining (1)

HC&H Connect verzorgt om deze reden, in samenwerking met Smarts IT / Security, de 'Bewustwordings- en hackerstraining voor corporatiemedewerkers'. De cursus bestaat uit 3 modules, waarin Informatiebeveiliging en AVG, Veilig Werken en de toepassing ervan in de eigen organisatie worden behandeld. De training wordt afgesloten met een case in de eigen organisatie.

Wil je meer weten?
Onze pagina staat vol informatie, dus klik snel op deze link! HC&H Connect biedt de training zowel via Open inschrijving als Incompany aan. Houd de website in de gaten voor de eerste trainingsdata die binnenkort gepland worden of schrijf je hieronder vrijblijvend in op de wachtlijst via het formulier hieronder. Wil je liever direct contact? Stuur dan een e-mail naar Marnix Ferwerda via marnix.ferwerda@hcenh.nl of bel 078-6810804.

Vul hier je functietitel in als van toepassing
Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je ze hier meteen kwijt. Bijzonderheden voor de facturatie, zoals ordernummer of contactpersonen, kun je hier ook kwijt.