Nieuw! Vakopleiding Functioneel Beheer

HC&H Connect organiseert in nauwe samenwerking met Daniël E. Brouwer van Vakopleiding Functioneel Beheer B.V. de Vakopleiding Functioneel Beheer, exclusief voor de sector van woningcorporaties. In deze 5-daagse opleiding krijg je aan de hand van praktijkopdrachten het vakgebied van functioneel beheer aangereikt en wordt dit aangevuld met theorie.

Voor wie?
De Vakopleiding kan zowel incompany als door middel van open inschrijving (openlijn training) worden gevolgd. De Vakopleiding is geschikt voor beginnende en ervaren functioneel beheerders, kerngebruikers en voor een ieder die op uitvoerend niveau een rol speelt bij het verbeteren van de informatievoorziening.

Toenemende belangstelling
Het vakgebied Functioneel Beheer geniet in toenemende mate belangstelling binnen organisaties. Zo ook in de sector van woningcorporaties. Functioneel beheer ondersteunt de bedrijfsprocessen en applicaties binnen de gebruikersorganisatie door een goede informatievoorziening en zorgt ervoor dat er een optimum bereikt wordt in het functioneren van de woningcorporatie. In de rol als functioneel beheerder ben je de schakel tussen de gebruikerskant en de technische kant. Juist in een tijd waarin veel ‘best practices’ zijn opgesloten in de ERP- en randapplicaties en maatwerk voor goed tot het verleden lijkt te behoren, is de rol van functioneel beheerder onmisbaar binnen jouw woningcorporatie. In deze Vakopleiding word je stapsgewijs wegwijs gemaakt in alle facetten van functioneel beheer en ontwikkel je je tot spin in het web binnen jouw woningcorporatie.

Vakopleiding Functioneel Beheer

Opbouw
De Vakopleiding bestaat uit 10 modules verdeelt over 5 dagen. Het betreft een klassikale opleiding. In het geval van een incompany opleiding worden deze dagen in overleg gepland. Er kan in dat geval bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de drukte binnen je woningcorporatie en vakanties van de deelnemers. Enige voortgang in doorlooptijd is uiteraard wel gewenst. Er ligt in de opleiding veel nadruk op “learning by doing”. Dat betekent dat je de opgedane kennis en uitkomsten van gemaakte opdrachten vrijwel direct toepasbaar zijn in de praktijk. Je krijgt oplossingen aangereikt voor uiteenlopende problemen en situaties waar je als functioneel beheerder dagelijks mee te maken krijgt.

Trainers en materiaal
De Vakopleiding Functioneel Beheer wordt uitsluitend gegeven door geaccrediteerde trainers. Er wordt digitaal trainingsmateriaal verstrekt. Daarnaast ontvangt de deelnemer het Handboek voor de Functioneel Beheerder, geschreven door onder andere Daniël E. Brouwer.

Kosten

Open inschrijving
De kosten voor de Vakopleiding Functioneel Beheer bedragen € 3.000,- exclusief BTW. Lunch en trainingsmateriaal zijn hierbij inbegrepen. In de komende maanden publiceren we de planning van de Vakopleiding op de website van HC&H Connect. Bij voldoende belangstelling zullen deze opleidingen direct na de zomervakantie van start gaan. Houd de site dus in de gaten!

Maatwerk
Voor de kosten van de incompany Vakopleiding worden maatwerkafspraken gemaakt. De kosten hiervan zijn onder andere afhankelijk van het aantal deelnemers aan de opleiding en eventuele extra faciliteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie of om je aan te melden, neem je contact op via 078-6810804 of mail connect@hcenh.nl

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling. Dat betekent dat al onze trainingen en masterclasses zijn vrijgesteld van BTW inzake beroepsonderwijs.