Onze medewerkers

Janette ten Klooster

Janette ten Klooster is een ervaren Functioneel Beheerder bij HC&H Connect. Janette is sinds 2001 werkzaam in de corporatiewereld. In eerste instantie als medewerker Verhuur en Incasso en later als Functioneel Beheerder. Bij Woonconcept in Meppel heeft Janette actief deelgenomen aan de implementatie van Dynamics Empire, waarna zij als Functioneel Beheerder deze omgeving elke dag een stap verder heeft gebracht. 

Met haar kennis van Dynamics Empire ondersteunt Janette corporaties op het gebied van functioneel beheer. Zij weet hoe systemen waarde kunnen toevoegen en kan gebruikers enthousiasmeren om met de mogelijkheden van het systeem de werkzaamheden efficiënter en prettiger te maken. Janette is accuraat, analytisch, vasthoudend en een doorzetter. Haar vrije tijd brengt zij door met familie en vrienden. Daarnaast gaat zij graag uit eten, maakt ze soms verre reizen en regelmatig een stedentrip. 

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Janette.

 


 

Vera van Dorp 

Vera van Dorp is een zeer ervaren Functioneel Beheerder bij HC&H Connect die al vanaf 1984 werkzaam is in de corporatiebranche. Vera is begonnen als medewerker Financiën bij Woonbron en daarna doorgegroeid naar Senior medewerker Financiën. Ook was zij de vraagbaak voor de gebruikte ERP-systemen (Wocas-X en Dynamics Empire).

Sinds 2009 is ze Functioneel Beheerder waarbij ze gespecialiseerd is in Financiën, Incasso, Service & Verbruik en Huurverhoging. Sinds kort heeft zij het team van HC&H Connect versterkt.
Met haar specialisatie en ruime kennis van meerdere modules van Dynamics Empire (o.a. Verhuur, Verkoop en Planmatig Onderhoud) ondersteunt Vera corporaties op het gebied van Functioneel Beheer.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Vera.