Onze mensen

Functioneel BeheerOpleidingenInterim Management

Janette ten Klooster is een ervaren Functioneel Beheerder bij HC&H Connect. Janette is sinds 2001 werkzaam in de corporatiewereld. In eerste instantie als medewerker Verhuur en Incasso en later als Functioneel Beheerder. Bij Woonconcept in Meppel heeft Janette actief deelgenomen aan de implementatie van Dynamics Empire, waarna zij als Functioneel Beheerder deze omgeving elke dag een stap verder heeft gebracht.

Met haar kennis van Dynamics Empire ondersteunt Janette corporaties op het gebied van functioneel beheer. Zij weet hoe systemen waarde kunnen toevoegen en kan gebruikers enthousiasmeren om met de mogelijkheden van het systeem de werkzaamheden efficiënter en prettiger te maken. Janette is accuraat, analytisch, vasthoudend en een doorzetter. Hiernaast heeft Janette ervaring met easyMatch en Iris.

Haar vrije tijd brengt zij door met familie en vrienden. Daarnaast gaat zij graag uit eten, maakt ze soms verre reizen en regelmatig een stedentrip.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Janette.

HCH0280_web
HC&H0005_web

Jessica 't Hart is sinds januari 2020 werkzaam als Functioneel Beheerder bij HC&H Connect. Zij is sinds 2016 werkzaam in de corporatiewereld als Functioneel Beheerder. Bij Woonbron heeft zij in deze rol onder andere het project Uitfasering Pharos naar Empire Dagelijks Onderhoud en de implementatie van Connect-IT gedaan. Jessica is betrokken geweest bij optimalisatie Empire (intern) en SWEMP Harmonisatie.

Ze heeft kennis van de werkgebieden Finance & Control, Projecten, Dagelijks en Planmatig Onderhoud, Inkoop & Logistiek, Voorraadbeheer en Planning Onderhoudsdienst. Naast Dynamics Empire heeft ze veel kennis van de software Connect-IT Planner voor de Back Office en Connect-IT Mobiel, de mobiele app voor tijdsregistratie en artikelverbruik van vakmannen in het onderhoudsproces.

Jessica beschikt over een helikopterview. Ze weet de werkprocessen aan te sluiten op de systemen en gebruikers te enthousiasmeren om zo te komen tot een goedlopend en efficiënt werkproces. Daarnaast is ze enthousiast, analytisch en procesgericht. Jessica staat klaar om de uitdaging aan te gaan om vraagstukken op het snijvlak van IT, de processen en de eindgebruikersvragen op te lossen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Jessica.

Vera van Dorp is een zeer ervaren Functioneel Beheerder bij HC&H Connect die al vanaf 1984 werkzaam is in de corporatiesector. Vera is begonnen als medewerker Financiën bij Woonbron en daarna doorgegroeid naar Senior medewerker Financiën. Ook was zij de vraagbaak voor de gebruikte ERP-systemen (Wocas-X en Dynamics Empire).

Sinds 2009 is ze Functioneel Beheerder waarbij ze gespecialiseerd is in Financiën, Incasso, Service & Verbruik en Huurverhoging. Sinds kort heeft zij het team van HC&H Connect versterkt.
Met haar specialisatie en ruime kennis van meerdere modules van Dynamics Empire (o.a. Verhuur, Verkoop en Planmatig Onderhoud) ondersteunt Vera corporaties op het gebied van Functioneel Beheer. Hiernaast heeft Vera kennis van iBabs, Connect-It en DMS.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Vera.

HCH0327_web1
Driss Bibouh

Driss Bibouh heeft jarenlange ervaring in de corporatiesector. Hij is werkzaam geweest als Senior medewerker huurincasso bij Vidomes. In deze rol heeft Driss het ERP-systeem Tobias AX mede helpen implementeren. Hij was tevens kerngebruiker waardoor hij veel kennis heeft van grote ERP-systemen.

Na zijn loopbaan bij Vidomes is Driss aan de slag gegaan als consultant bij Mail to Pay. In zijn rol heeft hij ruim 30 woningcorporaties geholpen de processen te optimaliseren, digitaliseren en in sommige gevallen ook robotiseren. Bij Mail to Pay heeft hij veel kennis opgedaan van grootschalige projecten en implementaties, waaronder bijvoorbeeld de implementatie van algemene correspondentie bij verschillende woningcorporaties.

Sinds kort is Driss werkzaam als functioneel beheerder bij HC&H Connect. Zijn expertises zijn: huuradministratie, service en stookkosten, huurverhogingen en het gehele huurincassoproces. Daarnaast neemt hij ook zijn ervaring en kennis van het ERP- pakket Tobias AX mee in zijn rol.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Driss.

Gerben Naaktgeboren is een enthousiaste, nuchtere professional. Gerben beschikt over goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent en een flexibele instelling. Hij is een teamspeler, stressbestendig en pragmatisch.

Gerben staat tot je beschikking voor alle vragen gerelateerd aan HC&H Connect.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Gerben.

HCH0330_web
Nieuwe medewerker

Vacature Functioneel Beheerder

Ben je op zoek naar afwisseling, maar wil je wel aan de slag blijven als Functioneel Beheerder? Dan is onze vacature geknipt voor jou!

Ons team van Functioneel Beheerders groeit hard en we zijn dan ook per direct op zoek naar een Functioneel Beheerder met aantoonbare ervaring in de corporatiesector. Vanuit HC&H Connect ben je actief bij woningcorporaties en ben je verantwoordelijk voor een optimale inrichting van systemen zodat de bedrijfsvoering van de corporatie maximaal rendement ervaart van haar IT middelen.

Wil jij je bij dit team voegen? Soliciteer dan...