Onze mensen

Functioneel BeheerRobotiseringOpleidingenInterim Management

Peter-van-Gilst0463_web

Peter van Gilst is als commercieel directeur het eerste aanspreekpunt voor HC&H Connect. Peter is al 13 jaar werkzaam in de corporatiesector in zowel inhoudelijke als commerciële rollen. Hij heeft het voordeel dat hij aan beide kanten van de tafel heeft gezeten. Hij kan zich daarom goed verplaatsen in zijn gesprekspartners en denkt hij graag mee over vraagstukken die er spelen op het gebied van interim management (voornamelijk op het gebied van informatiemanagement, ICT, functioneel beheer, Finance & Control), opleidingen en functioneel beheer. Een afspraak voor een kop koffie is met hem zo gemaakt. Peter is resultaatgericht en zorgvuldig in het nakomen van afspraken.

In zijn vrije tijd is Peter vaak sportief in de weer op de fiets, tennisbaan of op het water. Ook krijgen familie en vrienden voldoende aandacht, het liefst onder het genot van een hapje en een drankje.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Peter.

Janette ten Klooster is een ervaren Functioneel Beheerder bij HC&H Connect. Janette is sinds 2001 werkzaam in de corporatiewereld. In eerste instantie als medewerker Verhuur en Incasso en later als Functioneel Beheerder. Bij Woonconcept in Meppel heeft Janette actief deelgenomen aan de implementatie van Dynamics Empire, waarna zij als Functioneel Beheerder deze omgeving elke dag een stap verder heeft gebracht.

Met haar kennis van Dynamics Empire ondersteunt Janette corporaties op het gebied van functioneel beheer. Zij weet hoe systemen waarde kunnen toevoegen en kan gebruikers enthousiasmeren om met de mogelijkheden van het systeem de werkzaamheden efficiënter en prettiger te maken. Janette is accuraat, analytisch, vasthoudend en een doorzetter. Hiernaast heeft Janette ervaring met easyMatch en Iris.

Haar vrije tijd brengt zij door met familie en vrienden. Daarnaast gaat zij graag uit eten, maakt ze soms verre reizen en regelmatig een stedentrip.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Janette.

HCH0280_web
HCH0327_web1

Vera van Dorp is een zeer ervaren Functioneel Beheerder bij HC&H Connect die al vanaf 1984 werkzaam is in de corporatiesector. Vera is begonnen als medewerker Financiën bij Woonbron en daarna doorgegroeid naar Senior medewerker Financiën. Ook was zij de vraagbaak voor de gebruikte ERP-systemen (Wocas-X en Dynamics Empire).

Sinds 2009 is ze Functioneel Beheerder waarbij ze gespecialiseerd is in Financiën, Incasso, Service & Verbruik en Huurverhoging. Sinds kort heeft zij het team van HC&H Connect versterkt.
Met haar specialisatie en ruime kennis van meerdere modules van Dynamics Empire (o.a. Verhuur, Verkoop en Planmatig Onderhoud) ondersteunt Vera corporaties op het gebied van Functioneel Beheer. Hiernaast heeft Vera kennis van iBabs, Connect-It en DMS.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Vera.

Gerben Naaktgeboren is een enthousiaste, nuchtere professional. Gerben beschikt over goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent en een flexibele instelling. Hij is een teamspeler, stressbestendig en pragmatisch.

Gerben staat tot je beschikking voor alle vragen gerelateerd aan HC&H Connect.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Gerben.

HCH0330_web
Nieuwe medewerker

Vacature Functioneel Beheerder

Ben je op zoek naar afwisseling, maar wil je wel aan de slag blijven als Functioneel Beheerder? Dan is onze vacature geknipt voor jou!

Ons team van Functioneel Beheerders groeit hard en we zijn dan ook per direct op zoek naar een Functioneel Beheerder met aantoonbare ervaring in de corporatiesector. Vanuit HC&H Connect ben je actief bij woningcorporaties en ben je verantwoordelijk voor een optimale inrichting van systemen zodat de bedrijfsvoering van de corporatie maximaal rendement ervaart van haar IT middelen.

Wil jij je bij dit team voegen? Soliciteer dan...