Driss Bibouh

HCH0021Driss_org_web

Driss Bibouh heeft jarenlange ervaring in de corporatiesector. Hij is werkzaam geweest als Senior medewerker huurincasso bij Vidomes. In deze rol heeft Driss het ERP-systeem Tobias AX mede helpen implementeren. Hij was tevens kerngebruiker waardoor hij veel kennis heeft van grote ERP-systemen.

Na zijn loopbaan bij Vidomes is Driss aan de slag gegaan als consultant bij Mail to Pay. In zijn rol heeft hij ruim 30 woningcorporaties geholpen de processen te optimaliseren, digitaliseren en in sommige gevallen ook robotiseren. Bij Mail to Pay heeft hij veel kennis opgedaan van grootschalige projecten en implementaties, waaronder bijvoorbeeld de implementatie van algemene correspondentie bij verschillende woningcorporaties.

Sinds kort is Driss werkzaam als functioneel beheerder bij HC&H Connect. Zijn expertises zijn: huuradministratie, service en stookkosten, huurverhogingen en het gehele huurincassoproces. Daarnaast neemt hij ook zijn ervaring en kennis van het ERP- pakket Tobias AX mee in zijn rol.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Driss.