Jessica ’t Hart

HC&H0005_web

Jessica ’t Hart is sinds januari 2020 werkzaam als Functioneel Beheerder bij HC&H Connect. Zij is sinds 2016 werkzaam in de corporatiewereld als Functioneel Beheerder. Bij Woonbron heeft zij in deze rol onder andere het project Uitfasering Pharos naar Empire Dagelijks Onderhoud en de implementatie van Connect-IT gedaan. Jessica is betrokken geweest bij optimalisatie Empire (intern) en SWEMP Harmonisatie.

Ze heeft kennis van de werkgebieden Finance & Control, Projecten, Dagelijks en Planmatig Onderhoud, Inkoop & Logistiek, Voorraadbeheer en Planning Onderhoudsdienst. Naast Dynamics Empire heeft ze veel kennis van de software Connect-IT Planner voor de Back Office en Connect-IT Mobiel, de mobiele app voor tijdsregistratie en artikelverbruik van vakmannen in het onderhoudsproces.

Jessica beschikt over een helikopterview. Ze weet de werkprocessen aan te sluiten op de systemen en gebruikers te enthousiasmeren om zo te komen tot een goedlopend en efficiƫnt werkproces. Daarnaast is ze enthousiast, analytisch en procesgericht. Jessica staat klaar om de uitdaging aan te gaan om vraagstukken op het snijvlak van IT, de processen en de eindgebruikersvragen op te lossen.

Bekijk hier het digitale visitekaartje van Jessica.

Wil je meer weten over onze mensen? Klik hier voor al onze collega’s.