Opleidingen

Ons opleidingsaanbod

Functioneel BeheerOpleidingenInterim Management

HC&H illustratie Opleidingen

Als corporatiemedewerker ben je graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en de laatste stand van de techniek. Je ontwikkelt je je graag door. HC&H Connect faciliteert diverse trainingen en masterclasses op dit gebied en zorgt ervoor dat je wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen. Op basis van onze jarenlange ervaring in de corporatiesector hebben wij de trainingen en masterclasses aangepast op de actualiteiten en actuele ontwikkelingen.

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling. Dat betekent dat al onze trainingen en masterclasses zijn vrijgesteld van BTW inzake beroepsonderwijs.

HC&H Connect verzorgt de hierna genoemde trainingen indien gewenst bij je aan huis (incompany) en aangepast aan de behoefte van je corporatie. Voor sommige trainingen bestaat er de mogelijkheid van open inschrijving.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078-681 0804. Je kunt ook een e-mail sturen aan connect@hcenh.nl hierover meer te weten te komen of je vraag te bespreken.

Functioneel Beheer

Wij helpen je als Functioneel Beheerder verder te ontwikkelen om in deze functie nog meer impact te kunnen maken. We ontwikkelen nog meer trainingen, houd onze site in de gaten!

Vakopleiding Functioneel Beheer
Kerngebruikerstraining

Informatievoorziening & continu verbeteren

Wij ondersteunen corporaties bij het continu verbeteren door middel van Lean. Daarnaast helpen we je verder te ontwikkelen op het gebied van informatievoorziening.

Open inschrijving Lean Yellow Belt en Green Belt
Yellow Belt
Green Belt
Black Belt
Training Verandermanagement
Training Projectmatig Werken

Communicatie & persoonlijke ontwikkeling

Om jouw effectiviteit te vergroten op het gebied van samenwerking, sturing en efficiƫnt werken, bieden wij een aantal trainingen aan.

Training Papierloos Vergaderen met iBabs
Opfriscursus iBabs
Training Communiceren
Training Effectief Teamwerk
Training Planmatig Werken
Training Presenteren
Training Workshop Begeleiden
Training Didactische Vaardigheden

Informatiebeveiliging

Je medewerker is een cruciale schakel op het gebied van informatiebeveiliging. In samenwerking met BeOne Development biedt HC&H Connect verschillende leeroplossingen in diverse formats om het bewustzijn op het gebied van informatiebeveiliging continu te verbeteren.

Masterclass Informatiebeveiliging
Kennissessie Privacy Wetgeving

CRKBO Geregistreerde Instelling