Opleidingen

Opleidingen

Functioneel BeheerRobotiseringOpleidingenInterim Management

HC&H illustratie Opleidingen

Als corporatiemedewerker ontwikkel je je graag door. HC&H Connect faciliteert diverse trainingen en masterclasses. Op basis van onze jarenlange ervaring in de corporatiesector hebben wij de trainingen en masterclasses aangepast op de actualiteiten en toekomstige ontwikkelingen.

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling. Dat betekent dat al onze trainingen en masterclasses zijn vrijgesteld van BTW inzake beroepsonderwijs.

HC&H Connect verzorgt de genoemde trainingen indien gewenst bij je aan huis en aangepast aan de behoefte van je corporatie. Neem vrijblijvend contact op met Christabe Wybenga via 078-681 0804 of e-mail connect@hcenh.nl om meer te weten te komen over de mogelijkheden of je vraag te bespreken.

Informatievoorziening & continu verbeteren

Wij ondersteunen corporaties bij het continu verbeteren door middel van Lean. Daarnaast helpen we je verder te ontwikkelen op het gebied van informatievoorziening.

Masterclass Functioneel Beheer
Training Kerngebruikers
Yellow Belt
Green Belt
Black Belt
Training Agile Essentials
Training Scrum Master
Training Scrum Product Owner
Training Verandermanagement
Training Projectmatig Werken

Communicatie & persoonlijke ontwikkeling

Om jouw effectiviteit te vergroten op het gebied van samenwerking, sturing en efficiƫnt werken, bieden wij een aantal trainingen aan.

Training Papierloos Vergaderen met iBabs
Opfriscursus iBabs
Training Communiceren
Training Effectief Teamwerk
Training Planmatig Werken
Training Presenteren
Training Workshop Begeleiden
Training Didactische Vaardigheden

Informatiebeveiliging

Je medewerker is een cruciale schakel op het gebied van informatiebeveiliging. In samenwerking met BeOne Development biedt HC&H Connect verschillende leeroplossingen in diverse formats om het bewustzijn op het gebied van informatiebeveiliging continu te verbeteren.

Security Awareness Bibliotheek
Masterclass Informatiebeveiliging
Kennissessie Privacy Wetgeving