Papierloos vergaderen

Training Papierloos vergaderen met iBabs

Functioneel BeheerRobotiseringOpleidingenInterim Management

ibabs-_papierloos_vergaderen.9c36beb9926c47dfd8732b877b400458

Als je regelmatig vergadert, weet je als geen ander dat er bergen papier en aanzienlijke hoeveelheden inkt doorheen gaan. Dat kan een stuk milieubewuster. Met iBabs worden de stapels documenten teruggebracht tot de dikte van je tablet. Samen met iBabs staat jouw corporatie dus voor een groene toekomst!

Vergaderen betekent meer dan alleen een bespreking op zich. Vaak ben je nog meer tijd kwijt aan het maken van afspraken en het ordenen, mailen, printen en lezen van documenten. iBabs maakt dit alles een stuk efficënter. Door jarenlange ervaring met bestuurlijke besluitingvorming, de bijbehorende besprekingen en ondersteuning van secretariaten weet iBabs immers precies wat jij nodig hebt. De oplossing is een simpele app die de vergaderingen een stuk eenvoudiger, inhoudelijker én milieubewuster maakt.

Simpel plannen
Het wordt je al makkelijk gemaakt vanaf de start. iBabs biedt namelijk een overzichtelijke en geautomatiseerde agenda die naadloos aansluit bij het agendaprogramma van jouw huidige mailsysteem. Vergaderingen die altijd op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip plaatsvinden, hoeven slechts eenmaal ingevoerd te worden; deze gegevens kun je simpelweg hergebruiken. De benodigde documenten zijn op elk moment aan de gewenste agendapunten te koppelen en worden automatisch in PDF omgezet. Deze stukken zijn vervolgens simpel voor de juiste persoon te autoriseren.

Eenvoudig voorbereiden
De stapel papieren die je normaal gesproken door moet spitten, maakt plaats voor je tablet. Alles wat je nodig hebt om de vergadering voor te bereiden, staat immers bij het juiste agendapunt. Je kunt hier zelf documenten en aantekeningen aan toevoegen, die je weer met collega's deelt. Een pak papier met geeltjes ertussen is hiermee verleden tijd. Je scrolt gewoonweg door de stukken heen of je gebruikt de zoekfunctie. Met iBabs werk je dus veel efficiënter: een vergadering voorbereiden kan op elk moment en waar je maar bent.

Soepel vergaderen
Met iBabs ben je dus minder tijd kwijt aan de voorbereiding én de samenwerking met collega's wordt vergemakkelijkt. Wanneer je iBabs opent zie je direct de betreffende agendapunten en bijbehorende documenten. Zo hebben de betrokken personen altijd de juiste versies bij de hand, waardoor de vergadering puur over de inhoud zal gaan. Bovendien kunnen vooraf of tijdens het vergaderen actiepunten op naam worden gezet en besluiten worden geregistreerd. Wanneer je de deur achter je dichttrekt, hoeft er niets meer uitgewerkt te worden. De gemaakte afspraken en besluiten zijn altijd weer terug te lezen.

Snel beginnen
Of je nu een tablet of desktop gebruikt, iBabs is platform onafhankelijk en bijzonder gebruiksvriendelijk. Bovendien draait het systeem bij het beveiligde datacenter van iBabs.

Trainingen
Wij helpen corporaties bij de uitrol van iBabs en bij het trainen van zowel de beheerders (secretariaat) als de gebruikers (RvC, RvB, MT etc.). Dat niet alleen wij enthousiast zijn over iBabs, getuigt het grote aantal corporaties dat iBabs al gebruikt. In een interview met CorporatieGids deelt Woonstad Rotterdam haar enthousiasme over het gebruik van iBabs. Lees het hier.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van iBabs of informatie wensen over onze iBabs trainingen? Neem dan contact met ons op via 078-681 0804. Je kunt ook een e-mail sturen aan connect@hcenh.nl.

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling. Dat betekent dat al onze trainingen en masterclasses zijn vrijgesteld van BTW inzake beroepsonderwijs.

CRKBO Geregistreerde Instelling

Het aanschaffen van licenties voor iBabs via HC&H Connect behoort tot de mogelijkheden. Wil je daar meer informatie over? Neem dan gerust contact op.