Security Awareness Bibliotheek

Security Awareness Bibliotheek

Functioneel BeheerRobotiseringOpleidingenInterim Management

Connect training1.9c36beb9926c47dfd8732b877b400458

Minimaliseer menselijke fouten
Security incidenten zoals hacks, phishing aanvallen en datalekken zijn dagelijks in het nieuws. Hierdoor weten we allemaal dat het cruciaal is om onze informatie goed te beschermen. Bij HC&H geloven we dat technische maatregelen slechts een deel van de oplossing zijn. De mens is een andere, cruciale schakel. Ieder moment van onoplettendheid kan tot het verlies van gevoelige of persoonsgebonden informatie leiden. Om dit te voorkomen is het zaak het bewustzijn op het gebied van informatiebeveiliging binnen uw organisatie continu te verbeteren.

Versterk risicobewust gedrag
We helpen de corporatiemedewerkers te transformeren naar de eerste lijn van bescherming op het gebied van informatiebeveiliging. Onze ervaring leert dat risicobewust gedrag alleen bereikt wordt met continue educatie. Door regelmatig korte trainingsinterventies aan te bieden, blijven medewerkers zich continu bewust van de risico’s. En aangezien u het meeste leert door gewoon uw werk te doen, integreren we onze security awareness trainingen in de dagelijkse werkzaamheden. Zo wordt risicobewust gedrag ‘business as usual’.

Onze digitale leeroplossingen
HC&H Connect levert (in samenwerking met BeOne Development) verschillende digitale leeroplossingen in  diverse formats. We bieden zowel kant-en-klare als volledig op maat gemaakte producten.

E-learning
Onze e-learning content kan overal en op elk apparaat beschikbaar gemaakt worden. Hierdoor zijn medewerkers in staat de programma’s te volgen waar en wanneer het hen het beste uitkomt.

Introductieprogramma’s
Onze e-learning introductieprogramma’s richten zich op medewerkers van verschillende afdelingen. Het programma laat zo voor iedere medewerker herkenbare situaties zien uit hun dagelijkse werkzaamheden. Een introductieprogramma van 20 tot 30 minuten is de perfecte start van een bewustwordingscampagne.

In-depth e-learning
In-depth e-learning kan worden ingezet om specifieke doelgroepen gedetailleerde instructies over bepaalde onderwerpen te bieden. Iedere in-depth e-learning training bevat een intro, geanimeerde video’s, interactief trainingsmateriaal, een zelftest en een conclusie. De modules zijn op een begrijpelijke, goed gestructureerde manier opgebouwd en duren ongeveer 10 tot 15 minuten.

Microlearning
Door te blijven herhalen voorkomt u dat nieuw opgedane kennis weer vergeten wordt. Microlearnings zijn hier bij uitstek geschikt voor. Deze korte modules van 1 tot 5 minuten zijn perfect in te zetten om eerder opgedane kennis op te frissen, of om nieuwe leerstof in kleinere delen maar met een hogere frequentie aan te bieden.
Daarnaast kunnen microlearnings context-specifiek aangeboden worden. Zo leert u precies wat de juiste handelswijze is op het moment dat u in deze bewuste situatie bevindt.

Security awareness video’s
Wanneer trainingsmateriaal frequent wordt aangeboden, blijven medewerkers zich continu bewust van risico’s. Bovendien bevordert dit een positieve gedragsverandering op de lange termijn. Aan de hand van korte awareness video’s worden medewerkers voortdurend uitgedaagd na te denken over hun gedrag. Het gevolg hiervan is dat het risicobewustzijn toeneemt en dat risicobewust gedrag wordt gestimuleerd.
In circa één minuut worden drie actiepunten rondom een specifiek onderwerp behandeld. Onze awareness video’s combineren beelden van professionele acteurs in herkenbare werksituaties met eigentijdse, duidelijke animaties. De voice-over stem legt verder uit wat de juiste handelswijze is. De filmclips dagen de medewerker uit mee te denken over veel voorkomende situaties rondom informatiebeveiliging.

Mobiel leren met de Swyber app
Mobiele apparatuur hebben we altijd bij ons. Dit biedt de mogelijkheid trainingen te doorlopen waar en wanneer u maar wilt. Korte testjes, microlearnings en video’s zijn bij uitstek geschikt om via de Swyber app aan te bieden.
BePhished phishing simulatietool
Phishing is een actuele bedreiging voor veel organisaties. Phishing-criminelen gaan steeds geavanceerder te werk en het verliezen van vertrouwelijke informatie kan met één muisklik gebeuren. Maak uw organisatie weerbaar tegen phishing-criminelen door gebruik te maken van HC&H’s vierstaps trainingsaanpak:

1. Phishing simulatie met de BePhished simulatietool
2. Directe positieve feedback
3. Resultaten direct zichtbaar op het dashboard
4. Gerichte in-depth e-learning en awareness video’s

Hosting LMS
Om de trainingsprogramma's online beschikbaar te maken voor alle medewerkers kan het hosting LMS (Learning Management System) worden gebruikt. Binnen het LMS wordt de centrale leeromgeving voor uw organisatie ingericht waarin het online leermateriaal beschikbaar wordt gesteld. Het LMS wordt door HC&H beheerd.

Gebruikers
Een grote verscheidenheid aan organisaties, actief in meer dan 100 landen, maakt gebruik van de Security Awareness Bibliotheek.

Beschikbare talen
De Security Awareness Bibliotheek is standaard beschikbaar in 3 talen: Nederlands, Engels en Duits. Mocht u meer talen nodig hebben dan is dit geen probleem. De producten uit onze bibliotheek kunnen in elke taal snel geleverd worden.

Demo toegang of prijsopgave aanvragen
Vraag direct demo toegang aan. Laat ons weten hoeveel licenties u nodig heeft en we stellen ook direct een prijsopgave voor onze Security Awareness Bibliotheek voor u op!

Meer weten? Neem dan contact op met Peter van Gilst via 078-681 0804 of 06-51415946. Je kunt ook een e-mail sturen aan connect@hcenh.nl.

 

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling. Dat betekent dat al onze trainingen en masterclasses zijn vrijgesteld van BTW inzake beroepsonderwijs.

CRKBO Geregistreerde Instelling