Over HC&H Connect

Connect staat voor verbinding

Wij verbinden actuele vragen die leven bij corporaties met een aanbod van opleidingen, beheerdiensten, detachering en interim management.

HC&H Connect levert trainingen op het gebied van informatiebeveiliging & privacy en biedt een opleidingsprogramma toegespitst op de corporatiesector om corporatiemedewerkers op te leiden tot gecertificeerde Lean specialisten.
Daarnaast zijn we expert op het gebied van functioneel beheer en kunnen wij jouw functioneel beheer uit handen nemen.

Let's Connect!

HC&H Consultants

HC&H Consultants is al 15 jaar jouw partner voor ICT advies en projecten. Onze advisering richt zich op vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT. Hierbij hebben we oog voor de processen, ICT systemen en je organisatie en medewerkers. Wij ondersteunen corporaties niet alleen bij strategische vraagstukken maar ook bij onder andere selecties en implementaties van ICT systemen, de digitalisering van je organisatie, procesoptimalisatie en informatiemanagement. Onze consultants beschikken over vakinhoudelijke kennis, jarenlange ervaring met deze vraagstukken, hebben een no-nonsense mentaliteit en verliezen daarbij de menselijke kant niet uit het oog. Want mensen bepalen het uiteindelijke resultaat. Ons motto is niet voor niets: samen denken & samen doen!