Robotisering

Robotisering

Functioneel BeheerRobotiseringOpleidingenInterim Management

HC&H illustratie Robotisering

Vraag je je weleens af hoe je efficiënter zou kunnen werken? Of hoe je het werkplezier kan vergroten? Een robot biedt uitkomst voor tijdrovende, repeterende werkzaamheden. Hierdoor heb je meer tijd voor de werkzaamheden die er toe doen.

We hebben het niet over humanoïde robots (zoals Pepper) die klanten verwelkomen bij een bezoek. Software-robots kunnen ingericht worden om repeterende werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor wordt simpelweg je computer gebruikt. HC&H Connect helpt je met het inrichten en testen van software-robots.

Er zijn vier thema’s binnen de wereld van software-robots waarbij wij je kunnen helpen, namelijk:

  • Testautomatisering
  • Procesautomatisering
  • Performancemonitoring
  • Koppelautomatisering

Voor deze robot hoeven geen koppelingen onderhouden te worden. Er zijn geen aanpassingen of integratie aan de ICT-systemen nodig. HC&H Connect denkt met je corporatie mee waar de robot ingezet kan worden. Onze functioneel beheerders helpen met het inrichten en testen van de software-robots. Zodra de robot werkt, zal het beheer aan je overgedragen worden. In het geval dat er al een robot actief is, kunnen onze functioneel beheerders daar waar nodig ondersteuning bieden.

Wij leggen je graag aan de hand van voorbeelden uit wat software-robotisering voor je kan betekenen. Wil je meer tijd overhouden in je werkdag voor andere belangrijke zaken? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via het onderstaande contactformulier, via e-mail of bel 078-681 08 04

=