Robotisering

Robotisering

Functioneel BeheerOpleidingenInterim Management

HC&H illustratie Robotisering

Vraag je je weleens af hoe je efficiënter zou kunnen werken? Of hoe je het werkplezier kan vergroten? Een robot biedt uitkomst voor tijdrovende, repeterende werkzaamheden. Hierdoor heb je meer tijd voor de werkzaamheden die er toe doen.

We hebben het niet over humanoïde robots (zoals Pepper) die klanten verwelkomen bij een bezoek. Software-robots kunnen ingericht worden om repeterende werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor wordt simpelweg je computer gebruikt. Chaptr2 helpt je met het inrichten en testen van software-robots.

Er zijn vier thema’s binnen de wereld van software-robots waarbij wij je kunnen helpen, namelijk:

  • Testautomatisering
  • Procesautomatisering
  • Performancemonitoring
  • Koppelautomatisering

Voor deze robot hoeven geen koppelingen onderhouden te worden. Er zijn geen aanpassingen of integratie aan de ICT-systemen nodig. Chaptr2 denkt met je corporatie mee waar de robot ingezet kan worden. Onze collega's helpen met het inrichten en testen van de software-robots. Zodra de robot werkt, zal het beheer aan je overgedragen worden. In het geval dat er al een robot actief is, kunnen onze functioneel beheerders daar waar nodig ondersteuning bieden.

Chaptr2 is een zusje van HC&H Consultants en HC&H Connect. Chaptr2 richt zich op het ontwikkelen van het digitale DNA van jouw organisatie.

Wij leggen je graag aan de hand van voorbeelden uit wat software-robotisering voor je kan betekenen. Wil je meer tijd overhouden in je werkdag voor andere belangrijke zaken? Neem dan contact op met Andréa van der Vaart van Chaptr2 via 06-526 923 14, e-mail andrea@chaptr2.nl of gebruik het contactformulier hieronder.

=