Vakopleiding Functioneel Beheer: een leerzaam feestje

“Deze Vakopleiding staat constant in relatie tot de praktijk, waardoor je de theoretische kennis direct kunt toepassen.”

Sandra Kabel, Woningstichting Trivire

 

Afsluiting_eerste_Vakopleiding_10152020

In september ging de eerste editie van de 5-daagse Vakopleiding Functioneel Beheer van start met Andrea van der Vaart als trainer. “De Vakopleiding is een feestje om te verzorgen: theorie- en praktijkopdrachten worden afgewisseld en er is veel interactie tussen de deelnemers.” De Vakopleiding werd op 15 oktober dan ook feestelijk afgesloten. “De deelnemers namen veel praktijkvoorbeelden mee naar de opleiding om samen te bespreken,” zegt Andrea, “Dit maakte het tot een interactieve opleiding waarin veel kennis en ervaringen uitgewisseld werden.”

De Vakopleiding Functioneel Beheer is een onmisbare aanvulling op ‘Hét handboek voor de functioneel beheerder’, waarbij het doel van de auteurs is om al hun kennis en dat van andere ervaren functioneel beheerders met jou te delen. HC&H Connect vult de Vakopleiding aan met ervaring en specifieke voorbeelden uit de corporatiesector. De kennis die je opdoet, is direct in de praktijk toepasbaar. Dit wordt onderschreven door deze enthousiaste reacties, die wij tijdens en na de eerste editie van de Vakopleiding ontvingen:

“Een waardevolle toevoeging aan mijn kennis als functioneel beheerder. De opleiding zorgt ervoor dat de samenwerking met mijn collega’s enorm gestimuleerd wordt.”

Michiel de Jong, Rijswijk Wonen

“Een leerzame Vakopleiding met een goede mix van theorie- en praktijkopdrachten. Een goede aanwinst om mijn kennis te vergroten.”

Ferdinand Benders, Woonpartner Midden Wonen

“Deze opleiding geeft écht inzicht in de taken van een functioneel beheerder, waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse praktijkopdrachten.” 

Fariel Mulders, Kleurrijk Wonen

 

Wil jij ook deelnemen aan de Vakopleiding Functioneel Beheer?

Inmiddels is de tweede editie van de Vakopleiding Functioneel Beheer van start gegaan, uiteraard met in achtneming van de RIVM-maatregelen. De volgende editie zullen we zo snel mogelijk in 2021 plannen. Wil je in de tussentijd meer weten over de Vakopleiding? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact op met Andrea van der Vaart via connect@hcenh.nl.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je in op de wachtlijst. Je wordt dan vrijblijvend op de hoogte gehouden van nieuwe data en andere ontwikkelingen.

Ik wil mij inschrijven voor de Vakopleiding Functioneel Beheer
Vul hier je functietitel in als van toepassing
Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je ze hier meteen kwijt. Bijzonderheden voor de facturatie, zoals ordernummer of contactpersonen, kun je hier ook kwijt.