Wij zijn bij de LIVE Kennisdag

... of eigenlijk LIVE Kennisdagen!

Vanwege COVID-19 wordt niet één maar worden vier ochtenden georganiseerd waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante online kennissessies verzorgen: de CorporatieGids LIVE Online Kennisdagen.

Natuurlijk zijn wij erbij! Namelijk:

2 maart
Wat je echt moet weten als je aan de slag gaat met datakwaliteit

 

Waar we het over hebben:
Data wordt steeds belangrijker in alle aspecten van ons werk. Sonja Timmer (Eigen Haard) en Andrea van der Vaart hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van datakwaliteit en hoe deze structureel te verbeteren. Deze ervaring delen ze graag met j
ou: niet alleen de successen, maar juist ook de fouten. Want van fouten kan je leren en zeg nu zelf: hoe fijn is het om te leren van de fouten van anderen? 

8 april
De toekomst van ERP ligt in de Cloud: een stap dichterbij verdere digitalisering en ketenintegratie. Hoe zorg je dat jouw corporatie er klaar voor is?

Waar we het over hebben:
Sjoerd van Tussenbroek (oud-directeur SWEMP) en Marnix Ferwerda (Managing Partner HC&H) nemen je mee in de laatste trends en ontwikkelingen en delen hun inzichten op vragen zoals: 

  • Wat wordt de positie en rol van ERP systemen voor de komende jaren?  
  • Wat is het effect op de bedrijfsvoering en informatievoorziening? En op de applicatie- en digitaliseringsstrategie? 
  • Hoe raakt dit de klant- en medewerkerstevredenheid?  
  • Wat is de impact op werkplekken, processen, systeeminrichting, connectiviteit, data, etc.? 
  • Maar vooral: Hoe zorg je dat jouw corporatie klaar is voor deze toekomst? 

11 mei
RPA kansen en valkuilen

Waar we het over hebben:
Steeds meer organisaties laten robots bouwen om handmatig werk over te nemen van hun medewerkers. Ze beginnen enthousiast met het implementeren van RPA, maar lopen vervolgens tegen de valkuilen aan. RPA wordt door veel organisaties onderschat en vraagt veel meer dan alleen maar het bouwen van een robot. Integratie en beheer zijn vaak ondergeschoven kindjes in RPA
-trajecten. Ook het analyseren en selecteren van de juiste processen bij de start wordt vaak te kort bij stil gestaan. Welke kansen en valkuilen brengt RPA nog meer met zich mee?

10 juni
Oplossingen rondom Microsoft 365 (titel volgt)

Waar we het over hebben:
Omschrijving van deze kennissessie volgt z.s.m.